Anke Kuijsten van Erve

Instrument: 4e trompet

Waar ik als klein kind al van droomde ben ik rond mijn 25ste levensjaar gaan doen, trompet spelen. Ik begon in een carnavalsorkest “De Ammateurkes” bij de plaatselijke voetbalvereniging RKTVV. 

Op latere leeftijd ben ik naar de muziekschool gegaan en heb me aangesloten bij de TNT Harmonie, inmiddels muziekvereniging Andara. 

Toen ik werd benaderd om, in eerste instantie tijdelijk, mee te spelen bij de “Mid West Band” op de 4de trompet, vond ik dat een echte uitdaging en nog steeds moet ik zeggen. Dat tijdelijk is inmiddels al ruim 10 jaar geleden en ik voel me gezegend dat ik met zulke gezellige en ervaren muzikanten mag spelen. Ik ga dan ook met veel plezier en enthousiasme naar de repetities en optredens. 

Verder ben ik rond de carnavals periode nog actief op de grote trom bij het carnavalsorkest “Koppènt” wat ook erg leuk is om te doen.

Ik zou zeggen, kom eens een keertje luisteren naar de muzikale klanken van de “Mid West Band”

Instrument: 4e trompet

Waar ik als klein kind al van droomde ben ik rond mijn 25ste levensjaar gaan doen, trompet spelen. Ik begon in een carnavalsorkest “De Ammateurkes” bij de plaatselijke voetbalvereniging RKTVV. 

Op latere leeftijd ben ik naar de muziekschool gegaan en heb me aangesloten bij de TNT Harmonie, inmiddels muziekvereniging Andara. 

Toen ik werd benaderd om, in eerste instantie tijdelijk, mee te spelen bij de “Mid West Band” op de 4de trompet, vond ik dat een echte uitdaging en nog steeds moet ik zeggen. Dat tijdelijk is inmiddels al ruim 10 jaar geleden en ik voel me gezegend dat ik met zulke gezellige en ervaren muzikanten mag spelen. Ik ga dan ook met veel plezier en enthousiasme naar de repetities en optredens. 

Verder ben ik rond de carnavals periode nog actief op de grote trom bij het carnavalsorkest “Koppènt” wat ook erg leuk is om te doen.

Ik zou zeggen, kom eens een keertje luisteren naar de muzikale klanken van de “Mid West Band”