Pieter de Kok

Instrument: 1e Trombone

Ik ben de spelende coach binnen de trombonesectie van de Mid West Band. Dat doe ik met veel plezier om zo de trombones nog mooier te laten klinken. Niet voor niets ben ik al ruim 45 jaar trombonist en docent trombone. Buiten de trombone speel ik ook nog op het Euphonium en de bastuba.

Als trombonedocent ben ik verbonden aan L’Aventure Musicale, Koninklijke Harmonie Sophia’s Vereeniging en de Koninklijk Erkende N.K. Harmonie Kaatsheuvel.

Verder schrijf ik arrangementen voor kleinere blazer ensembles en ik speel ook nog in een koperkwartet met uitbreiding van perscussie. Dat heet  Brasso Classico.

Ja ik heb ook een eigen website dekokmuziek.nl

 

 

Instrument: 1e Trombone

Ik ben de spelende coach binnen de trombonesectie van de Mid West Band. Dat doe ik met veel plezier om zo de trombones nog mooier te laten klinken. Niet voor niets ben ik al ruim 45 jaar trombonist en docent trombone. Buiten de trombone speel ik ook nog op het Euphonium en de bastuba.

Als trombonedocent ben ik verbonden aan L’Aventure Musicale, Koninklijke Harmonie Sophia’s Vereeniging en de Koninklijk Erkende N.K. Harmonie Kaatsheuvel.

Verder schrijf ik arrangementen voor kleinere blazer ensembles en ik speel ook nog in een koperkwartet met uitbreiding van perscussie. Dat heet  Brasso Classico.

Ja ik heb ook een eigen website dekokmuziek.nl