De Mid West Band NU

De Mid West Band is de Big Band van de Politie-eenheid Zeeland-West-Brabant, met de traditionele bezetting van saxen, trombones, trompetten en een ritmesectie. Onze zangeres Shirley Hehanussa completeert de band met haar warme vocale klanken.

De band speelt traditionele BigBand muziek. Verder kunt u bij onze concerten ook moderne stukken verwachten met arrangementen van onze artistiek leider Rob van Reijmersdal. Hierdoor ontstaat er een mix waarmee we een grote groep mensen kunnen bereiken

Doel
Het doel van de band is een bijdrage te leveren aan een goede relatie tussen de Politie en de bevolking en het bevorderen van de saamhorigheid binnen de Nederlandse Politie.
Als representant van de Nederlandse Politie houdt de band zich bezig met het muzikaal omlijsten van (inter)nationale evenementen , alsmede het muzikaal ondersteunen van ceremoniële en officiële gebeurtenissen.

In het kader van ‘maatschappelijk ondernemen’ streeft de band er naar om jaarlijks medewerking te verlenen aan een ‘goede doelen concert’. Daarom werkt de band ook mee aan een gezamenlijk optreden met een koor, dat bijvoorbeeld een jubileumconcert, musical of show organiseert.

De band is niet afhankelijk van derden om op te treden, met andere woorden alle techniek is aanwezig om onze optredens prettig te laten klinken.
Kortom, wat kan u nog weerhouden om met ons contact op te nemen voor een fijne muzikale happening. Hiervoor kunt u contact opnemen met de bestuursleden Marinus van Deudekom (voorzitter) of Wim Franken (bestuurslid PR).