Erwin van Erve

Instrument: drums

Ik ben sinds april 2007 bij de Mid West Band aangesloten. De muziek die wij spelen is totaal anders dan wat ik thuis speel, nl. Metal!

Met carnaval kun je me tegenkomen bij Koppènt en elk jaar in september bij carnavalsband De Elstars tijdens het Festival aan Zee te Renesse.

Bij de Mid West Band is elke repetitie en optreden een nieuwe uitdaging voor me. Ik blijf hier leren en groeien. Mijn linkerhand, onze weergaloze bassist Marinus en de niet te vervangen dirigent Rob helpen mij hier enorm bij. Privé heb ik een drumstel van het merk Pearl, Export Series, met een DW snare en bekkens van de merken Paiste en Zildjan. Daarnaast heb ik nog een electronisch drumstel van het merk Roland. Bij de Mid West Band speel ik op een Yamaha Stage Custom drumkit met Paiste bekkens.

Instrument: drums

Ik ben sinds april 2007 bij de Mid West Band aangesloten. De muziek die wij spelen is totaal anders dan wat ik thuis speel, nl. Metal!

Met carnaval kun je me tegenkomen bij Koppènt en elk jaar in september bij carnavalsband De Elstars tijdens het Festival aan Zee te Renesse.

Bij de Mid West Band is elke repetitie en optreden een nieuwe uitdaging voor me. Ik blijf hier leren en groeien. Mijn linkerhand, onze weergaloze bassist Marinus en de niet te vervangen dirigent Rob helpen mij hier enorm bij. Privé heb ik een drumstel van het merk Pearl, Export Series, met een DW snare en bekkens van de merken Paiste en Zildjan. Daarnaast heb ik nog een electronisch drumstel van het merk Roland. Bij de Mid West Band speel ik op een Yamaha Stage Custom drumkit met Paiste bekkens.