Trompetten

Instrument: 3e trompet

Ik ben momenteel dus de derde trompetist van de Mid West Band. Ik speel ik dacht meer dan 20 jaar bij de Mid West en ben van 3e naar 2e naar 1e trompet en weer terug naar de 3e  verhuisd.

Muziek maken doe ik al vanaf mijn 7e en ik ben begonnen als slagwerker. Toen ik een jaar of 11 was ben ik trompet gaan spelen en dat doe ik eigenlijk dus nog steeds. Eerst als lid van een showband, Wilhelmus Sliedrecht. Later als lid van diverse bigbands in oa. Oosterhout en Rijen, waaronder Let’s Dance en Power Swing Bigband. Tevens heb ik inmiddels een aantal carnavalsorkesten versleten, waaronder Maximaal en ZOOI en nu speel ik al weer enkele jaren bij de Vipkus in Tilburg.

Tevens geef ik les aan de dameskapel De Mutsen uit Rijen.

Kortom één hobby dus.

Bigband muziek en de vrijheid van interpretatie vind ik het leukste aan deze muziekstijl en daarom heeft dit mijn absolute voorkeur. Ook zoek ik die stijl in het maken van carnavalsmuziek

Instrument: 3e trompet

Ik ben momenteel dus de derde trompetist van de Mid West Band. Ik speel ik dacht meer dan 20 jaar bij de Mid West en ben van 3e naar 2e naar 1e trompet en weer terug naar de 3e  verhuisd.

Muziek maken doe ik al vanaf mijn 7e en ik ben begonnen als slagwerker. Toen ik een jaar of 11 was ben ik trompet gaan spelen en dat doe ik eigenlijk dus nog steeds. Eerst als lid van een showband, Wilhelmus Sliedrecht. Later als lid van diverse bigbands in oa. Oosterhout en Rijen, waaronder Let’s Dance en Power Swing Bigband. Tevens heb ik inmiddels een aantal carnavalsorkesten versleten, waaronder Maximaal en ZOOI en nu speel ik al weer enkele jaren bij de Vipkus in Tilburg.

Tevens geef ik les aan de dameskapel De Mutsen uit Rijen.

Kortom één hobby dus.

Bigband muziek en de vrijheid van interpretatie vind ik het leukste aan deze muziekstijl en daarom heeft dit mijn absolute voorkeur. Ook zoek ik die stijl in het maken van carnavalsmuziek